CafeSoma Oy on vuonna 2013 perustettu kahvilayritys Kittilään, Suomen Lappiin. Vuonna 2015 lokakuussa se rantautui myös Leville. Soma on siis periaattessa vahvasti lappilaiset juuret omaava miniketju! Somat ovat erilaisia nuoria ja poikkeavat muista valtavirran kahviloista, sillä somien sanomana on kahvilapalveluiden lisäksi levittää iloa, väriä sekä valoa ympärilleen. Tarkoituksemme on olla koko perheen kotoisa kahvila, jossa on tarjolla jokaisen makuun jotain. Meillä on monipuolinen vitriinitarjonta ja sen lisäksi loistava menu, joka saa suupielet hymyyn. Myös erikoisruokavaliot on otettu hyvin huomioon. Kahvilat on varusteltu anniskeluoikeuksin, joten juomapuolestakin pidämme huolen. Meiltä voi tilata myös pitopalvelumallisesti kakkuja arkeen sekä juhlaan. Kaikki tuotteemme saa myös take-awayna.

 

Somissa näkyy vahvasti omistajansa kädenjälki ja sanotaanki, että visiitti Somassa on kokonaisvaltainen kokemus. Soma ei ole vain kahvila. Meillä Somassa tehdään kaikki suurella sydämellä ja meille on tärkeää, että asiakkaat lähtevät meiltä hyvällä fiiliksellä ja kokemusta rikkaampina.

 

 

Soman arvoja ovat mm.

 

* kotoisuus

* lämminhenkisyys

* helpostilähestyttävyys

* positiivisuus

* iloisuus ja ystävällisyys

* värien nostaminen elämään

 

 

 


Lähetä meille postikortti/Send us a postcard

Me Somassa keräämme teidän tervehdyksiänne seinille kaikkien ihailtavaksi. Lähetä siis postikortti sieltä mistä olet, muistoksi meille että kävit. Voit osoittaa sen kumpaan vaan Somaan. 

 

Here in Cafe Soma we collect our customers postcards on the wall. If you liked us, please send us a postcard from where you are. We will put it on the wall for everyone to see where our customers are from. 

 

Cafe Soma Oy 

Kuusitie 32

99100 Kittilä

Finland

 


Somia on kaksi, toinen Kittilässä Valtatie 36:ssa ja toinen Levillä Levinraitti 1 :ssä.

 

Meidät löytää useasta sosiaalisesta kanavasta ja voit sinne itsekkin laittaa kuvia meistä ja käydä arvioimassa meitä. 

 

Facebook - Cafe Soma Kittilä , Cafe Soma Levi

 

Instagram - Cafesoma_kittilä ja Cafesoma_levi : #cafesoma #cafesomalevi #cafesomakittila  

 

Yhteinen sähköposti soma@levi.fi

 

Cafe Soma on löytyy myös Trip Advisorista lähes kahdensadan arvostelun kera. Olemme saaneet 06/2018 sekä 06/2019 Trip Advisorilta Certificate of Exellence tunnustuksen.

 

Lisätietoa aukioloajoista sekä puhelinnumerot kahviloiden omilta välilehdiltä.