Cafe Soma nyt

 

Koronavirus kurittaa koko maailmaa, joten se vaikutti väistämättä myös meihinkin. Cafe Soma Levin liikekiinteistö meni kiinni 21.3.2020  ja kahvila odottaa nyt varastossa mahdollista uutta tulemista. Onko se sitten ensi talvena tai sitä seuraavana emme osaa kukaan vielä sanoa. Varmaa kuitenkin on, että se tulee vielä joskus. Cafe Soma Oy vaipuu nyt toviksi äärimmäisen pienimuotoiseksi toiminnaksi odottelemaan - jotain.

Näin hyvää duunia ei kuulkaa heitetä hukkaan! 

MITÄ SEURAAVAKSI?

Enpä itsekkään tiedä, se on totuus. Sitä selvittäessä perustin kuitenkin Soma kahviloissa seinillä olleista tauluistani nettikaupan. Tein myös printtejä niistä. Kauppaan pääset sivulla välilehden " verkkokauppa" linkin kautta. Tämän toiminnan myötä minun ei tarvitse haudata yritystäni vaan se on toimiva yhtiö pienimuotoisesti tällä tavalla. Jos sinua kiinnostaa soma taide niin ei muuta kuin pienyrittäjää tukemaan seuraavaa linkkiä klikaten ostoksilla.

https://cafesoma.mycashflow.fi/

Kevätterkuin

 

Heli

 

CafeSoma Oy on vuonna 2013 perustettu kahvilayritys. Sen juuret ovat vahvasti lapissa ja se kuvastaa vahvaa lappilaista aitoa tekemisen meininkiä. Meille tärkeitä juttuja on itse tehdyt tuotteet, kunnon annoskoot ja hyvä positiivinen energisoiva ympäristö sekä aito ja lämmin asiakaspalvelu. Haluamme tarjota vaikka lomasi jokaiselle päivällesi jotain uutta nautittavaa. Sen verran laaja on valikoimamme ja joka päivä varmasti löydät uutta ihmeteltävää kahvilastamme.

Soman idea on se, että me haluamme olla kokonaisvaltaisesti hyvä kahvila. Koko perheen kahvila. Pyrimme palvelemaan mahdollisimman monipuolisesti ja laadukkaasti . Meiltä löytyy paljon purtavaa ja erilaista juotavaa niin pieneen kuin suureen nälkään ja janoon.  Meillä on myös anniskeluoikeudet. 

Soman juttu on käsillätekeminen aina sisustusta myöden. Allekirjoittanut on Soman taiteen takana ja tänä keväänä 2020 olemme saaneet myös iloiksemme seinillemme Matti Vanhasen taidetta. Näyttely " Ladun Varelta" on nähtävissä aina pääsiäisen yli. Somassa haluammekin kannustaa kaikkia tuomaan omaa juttuaan esille, olit sinä sitten ihan tavan arjenpuurtaja niinkuin kaikki muutkin.

Soma on meille muutakin kuin kahvila. Se on asenne ja mielentila. Olemmehan kaikkia somia omilla tavoillamme!

 

edit. 21.3.2020 Soma suljettiin toistaiseksi koronaviruksesta johtuvan matkailun pysäyttämisen vuoksi. Vielä jää nähtäväksi koska ja mihin se tulee rakentumaan uudestaan.

 

 

 Meidät löytää useasta sosiaalisesta kanavasta ja voit sinne itsekkin laittaa kuvia meistä ja käydä arvioimassa meitä. 

 

Facebook - Cafe Soma Levi

 

Instagram - Cafesoma_levi : #cafesoma #cafesomalevi #cafesoma

Google / Trip Advisor

sähköposti soma@levi.fi

 

Cafe Soma on löytyy myös Trip Advisorista lähes kahdensadan arvostelun kera. Olemme saaneet 06/2018 sekä 06/2019 Trip Advisorilta Certificate of Exellence tunnustuksen.

 

Lisätietoa aukioloajoista sekä puhelinnumerot kahviloiden omilta välilehdiltä.